Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kele Virág
23, Nagykanizsa

– A kanizsai Batthyány-gimnáziumban érettségiztem, majd tanulmányaimat az ELTE programtervező informatikus szakán folytattam. Szüleim biztatására és azért, hogy a szakmámtól teljesen eltérő területen is kipróbálhassam magam, jelentkeztem a versenyre. Figyelek a küldőmre, szeretem a szép ruhákat, a versenyre mégis új kihívásként tekintek. Hobbijaim közé tartozott a Nagykanizsán oly népszerű gólyalábazás, de a néptáncoltam is. Később kipróbáltam hip hop-ot, a torna, az akrobatika és a tánc elemeit hordozó cheerleading-et illetve a társastáncot is. Eredményesen teljesítettem egy Spartan Race futamot. Jelenleg a fotózás terén próbálom szélesíteni az ismereteimet, de szeretek még utazni, új helyeket felfedezni Magyarországon és külföldön egyaránt.

Virág magassága 169 cm. Szereti a gyros és szeret Aloe Vera italt inni. Kedvenc együttese a Queen, parfümből pedig az Eclat mon-t szereti.

Vissza az összes lányhoz