Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Németh Elizabet Regina
19, Zalaegerszeg

– Kíváncsiságból jelentkeztem a Tündérszépek szépségversenyre. Főleg a közeli családtagjaim és a párom biztatott a nevezésre. Már korábban is vettem részt fotózáson, így a kamera nem idegen számomra. Jelenleg Zalaegerszegen élek és esti iskolában tanulok. Szeretnék mielőbb leérettségizni. Nagy szenvedélyeim közé tartoznak a motorok és az autók, amelyeket szerelni is szeretem. Nem egy tipikus női munka, de a jövőben szívesen foglalkoznék autószereléssel. Hobbim a zenehallgatás, de imádok utazni is. A kedvenc városom Budapest, egyszerűen meseszép és külföldre sem kell menni, hogy megnézzem.

Elizabet 164 cm magas, a csillagjegye Skorpió. Szereti a mojitot és a gyrost. Kedvenc slágere Ava Maxtől a So am I és a legszívesebben a Police To be illatát fújja magára.

Vissza az összes lányhoz