Tündérszépek – 2021

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Osváth Katalin
22, Siófok

Katalin jelenleg Siófokon lakik, és ugyan idény jelleggel, de itt is dolgozik egy ajándéküzletben. Esti tagozaton érettségizett, de családi okok miatt az utolsó évet halasztani kellett, így annak befejezése még a célok között szerepel. Ha nem dolgozik, nagyon sok dolgot szeret csinálni: imádja ha fotózzák, de szeret zenét hallgatni, sőt énekelni is! Szívesen öltözködik és sminkel is. A versenyre azért jelentkezett, mert kíváncsi arra, hogy meddig juthat el egy ilyen típusú megmérettetésben.

Katalin Siófokon lakik, 22 éves, 166 cm magas, csillagejyge halak. Kedvenc étele a bolognai spagetti, kedvenc itala a kék apenta relax. A magyar dalokat szereti a legjobban, kedvenc parfümjei pedig az édes illatúak.

Tündérszépek – 2021