Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Vég Ramóna
24, Segesd

Ramóna Segesden él, onnan nevezett Tündérszépek versenyünkre. Szakmunkáskétn dolgozott, de mióta megszületett kislánya, azóta együtt vannak otthon. Szabadidejében szívesen sportol, és nem is akármit, focizik, ha teheti. Ha nem akkor meg olvas… A versenyre azért jelentkezett, mert kíváncsi volt, mire is képes, és szerette volna megmutatni, hogy anyaként is képest helytállni. Mindig is érdekelte a modellek csillogó világa, bízik benne, hogy elhetőséget kap arra, hogy közelebbről is megismerhesse.

Ramóna 168 cm magas, csillagjegye rák. Kedvenc étele a spagetti, melyhez Malibut, vagy bármilyen ananászos italt iszik. Kedvenc zenéje a Pokolgép, és a Children of the distance. Kedvenc parfümje a Police.

Vissza az összes lányhoz