Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Vida Bianka Zsófia
23, Zákány

Bianka 23 éves és Zákányról jelentkezett versenyünkre. Egész pontosan nem is ő, hanem a nővére nevezte be őt a tudta nélkül, mivel nagyon jogosan úgy gondolta, hogy a testvére van olyan szép, hogy megállja a helyét Tündérszépek versenyünkön. Bianka egy étteremben dolgozik, de szabadidejében szeret sétálni a természetben, vagy fotózni. Szívesen van együtt barátaival és a családjával is. Ha ők nem érnek rá, akkor zenét hallgat, vagy filmet esetleg sorozatokat néz.

Bianka 23 éves, 168 cm magas csillagjegye nyilas. Kedvenc étele a bolognai spagetti, melyhez szívesen iszik malibu gyömbért. Kedvenc zenéje a Follow the flow, és kedvenc parfümje a Paoo Rabanne One miliion.

Vissza az összes lányhoz