Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Mics Margit
33, Gyöngyös

– Érettségivel rendelkezem, hobbim a lovaglás, a futás és a túrázás. Jelenleg alkalmazottként dolgozom egy gyöngyösi gyárban. Elsősorban barátnőm javaslatára jelentkeztem a szépségversenyre, úgy gondoltam, hogy ez egy jó megmérettetés lehet számomra. Korábban még nem vettem részt hasonló szépségversenyen, de most szerettem volna kipróbálni magam ilyen téren is. Főleg kihívásként és szórakozásként tekintek rá. A célom az, hogy jól érezzem magam.

Margit kedvenc étele a tepsis burgonya, kedvenc itala a limonádé. Kedveli az Abbát, a parfümök közül pedig a Guess márkára esküszik. Magassága 167 centiméter és a bak csillagjegyében született. 

Tündérszépek – döntősök

Vissza az összes lányhoz