Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Lajos Emese
21, Kiskunfélegyháza

Lajos Emese vagyok, 21 éves, Kiskunfélegyházán élek. 2018-ban érettségiztem, jelenleg a vendéglátásban dolgozom felszolgálóként. Szabadidőm jelentős részét a családom és a barátaim töltik ki. Nekem ők jelentik a teljes kikapcsolódást. Szeretek állatkertbe, vidámparkba menni. Szívesen próbálok ki új és izgalmas dolgokat. Hobbijaim közé sorolható a rajzolás, a zongorázás, a lovaglás és a sakkozás. A versenyre a barátaim és a családom biztatására jelentkeztem. Mindig is szerettem volna magam kipróbálni egy szépségversenyen lenni, és ezzel az önbizalmamat is szeretném növelni.

Emese 170 centiméter magas. Csillagjegye: rák. Kedvenc étele az amerikai káposztasaláta és szívesen iszik vizet, kólát és gyümölcsleveket. Mindenfajta zenét meghallgat. Kedvenc illata: Calvin Klein: Women.

 

Vissza az összes lányhoz