Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Taba-Farkas Petronella
24, Érsekcsanád

Taba-Farkas Petronella vagyok, 24 éves, Érsekcsanádon lakom. Vendéglátói szakon végeztem Baján, a Bányai Júlia iskolában. Tavaly ismét az iskolapadba ültem, hogy továbbképezzem magam. Főállású anya vagyok, 2 kislány mellett, közben ha szükség van rám, besegítek a férjem cégénél. A napi kötelességem a hobbim is, nagyon szeretek főzni és sütni is. A versenyre jelentkezésem elég érdekes volt, hisz azt hittem, hogy nem küldte el a jelentkezésem így megdöbbentően ért a hír, amikor hívtak, hogy bekerültem a versenybe. Az álmom a döntőbe jutás mindenféle beképzeltség nélkül, de ebben a versenyben a magabiztosság, a jó fellépés és nem utolsósorban a szépség a lényeg.

Petronella 170 centiméter magas. Csillagjegye: ikrek. Kedvenc étele a cézár saláta és a thai ételek, kedvenc itala pedig a saját készítésű házi szörpje. Kedvenc zenéje a  Zöld erdőben de magos… kezdetű népdal. Kedvenc parfümje: Calorina Herrera Good Girl.

Vissza az összes lányhoz