Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Erdei Boglárka
20, Eger

– 2019-ben végeztem az egri Pásztorvölgyi Általános Iskola és Gimnáziumban kéttannyelvű szakon, és szeptemberben kezdtem meg tanulmányaimat a Bailart Tánc és Mozgás Stúdióban. Gyermekkorom óta imádok táncolni és szerepelni, ezért is néptáncoltam tíz évig. A jövőmet is a táncos, színpadi világban képzelem el. És mivel a média világa is vonz, ezért szeretném magam kipróbálni a versenyen.

Boglárka kedvenc itala a víz és a tea, étele a rántott csirkemell krumplipürével, a parfümök közül mindig az új illatokat próbálja ki, és mindenféle zenét szívesen meghallgat. Magassága 163 cm és a Kos jegyében született. 

Vissza az összes lányhoz