Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kovács Gréta Eszter
29, Gyöngyös

– 2019-ben végeztem az ELTE-TÓK tanító-szakán, nappali tagozaton, testnevelés-műveltség területen. Középszinten tudok angolul és németül. Alapszinten pedig beszélem a japán nyelvet, fél évet éltem is Tokióban. Jelenleg Londonban élek, nagyon szeretek utazni, különböző kultúrákat megismerni. 12 évig táncoltam klasszikus és jazz balettet, valamint modern táncot is. Legnagyobb hobbim az olvasás. Azért jelentkeztem a versenyre, mert úgy érzem, rendelkezem a megfelelő külső és belső adottságokkal a királynői-cím elnyeréséhez. 

Gréta kedvenc itala a víz és a smoothie, étele a rakott zöldségek és a főzelékek, a parfümök közül az Ariana Grande – Thank U Nextre és a Chanelre esküszik és legszívesebben a 80-as évek zenéit hallgatja, de kedveli a japán és a dél-koreai popzenét is. Magassága 169 cm és a Vízöntő jegyében született.

Vissza az összes lányhoz