Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Lakatos Kitti
24, Verpelét

– Óvodai-dajka végzettséggel rendelkezem. Tudni kell rólam, hogy már nem először jelentkezek a Tündérszépek szépségversenyre, hiszen legutóbb, a második szériára is neveztem, és akkor is beválasztottak a legjobb harminc versenyző közé. A versenyre ezúttal is az interneten lettem figyelmes. Elmondanám még azt is, hogy van egy hároméves kislányom.

Kitti kedvenc itala a zöld tea, étele a pacalpörkölt, a parfümök közül a Yodeyma Celebrityre esküszik, és legszívesebben Natty Natasha számait hallgatja. Magassága 170 cm és a Mérleg jegyében született. 

Vissza az összes lányhoz