Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kovács Melinda
20, Bátaszék

Kiskoromban már modellkedtem, mindig is vonzott ez a világ, ezért is jelentkeztem a versenyre. Szerettem volna újra felidézni a régi szép időket. Van egy egyéves kislányom, vele vagyok a legtöbbet, a családommal szeretem tölteni a legtöbb időmet. Kedvenc hobbim a táncolás. Nagyon szeretek minden fajta sportban részt venni.

Melinda 169 centiméter magas, a csillagjegye a Nyilas. Kedvenc étele a gírosz és a carbonara, itala a Fanta. A zenék közül legszívesebben latint és rap-et hallgat. Ha parfümről van szó, akkor a Police a kedvence.

Vissza az összes lányhoz