Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval vette kezdetét. Ebben a körben június 3-án 23:59-ig adhatták le olvasóink szavazataikat a jelentkezőkre. A legszebbeket a zsűri juttatja a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján minden régióból egy lány jut a következő körbe, amely június 6-án kezdődik. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba.

Mihály Gyöngyi
24, Budapest

Név: Mihály Gyöngyi

Lakhely: Budapest

Életkor: 24

Magasság: 164

Csillagjegy: Ikrek

Kedvenc étel: rántott karfiol

Kedvenc ital: narancslé

Kedvenc zene: mindent szeretek

Kedvenc parfüm: mindig más

Mihály Gyöngyi vagyok, huszonnégy éves, és világéletemben vendéglátóztam, bár kereskedői végzettségem van, de abban csak egy évet dolgoztam. Kimentem külföldre szerencsét próbálni, elsősorban Ausztriába, ott több helyen is, nagyon jól is éreztem magam, de aztán amikor rám talált a szerelem, visszajöttem Magyarországra. 

A ruhatáram 30-40 százalékban sportosan elegáns, nagyon kevés, talán 3-4 szoknyám van, a többi nadrág, farmer, cicanadrág. Szeretek csinos lenni, hogy megnézzenek az emberek. Eddig egy fotózáson voltam. Az, bár 7-8 órás volt, nagyon élveztem, de úgy éreztem, ezt mindennap már nem vállalnám, nem mennék ebben az irányban. Nem vagyok nagyon szégyenlős. 

Tündérszépek – 2022