Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, mely a regionális fordulóval vette kezdetét. Ebben a körben június 3-án 23:59-ig adhatták le olvasóink szavazataikat a jelentkezőkre. A legszebbeket a zsűri juttatja a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján minden régióból egy lány jut a következő körbe, amely június 6-án kezdődik. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba.

Maurer-Nagy Kinga
23, Szob

Név: Maurer-Nagy Kinga

Lakhely: Szob

Életkor: 23

Magasság: 170 cm

Csillagjegy: Oroszlán

Kedvenc étel: spagetti

Kedvenc ital: tea

Kedvenc zene: latin

Kedvenc parfüm: nincs

Maurer-Nagy Kinga vagyok, 23 éves és egy másfél éves kisfiú édesanyja, mellette pedig kozmetikusnak tanulok. Azért jelentkeztem erre a versenyre, hogy megmutassam, egy édesanya is lehet gyönyörű. Az instán láttam a felhívást, és a barátnőmnek, valamint a két lány a testvéremnek meséltem el, hogy jelentkeztem. Szerintem örülni fognak az ismerőseim, ha látnak az újságban. 

A külsőmmel meg vagyok elégedve, főleg a szemem színét szeretem. Nincs bajom a tükrömmel. Öltözködésben nagyon sokoldalú vagyok, a sportostól az elegánsig mindent szeretek és szerintem tudom is hordani.

Tündérszépek – 2022