Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig minden régióból egy lány jutott a következő körbe, melynek a győztese Algács Lia lett, ő csatlakozhat a döntősök mezőnyéhez. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba. Az országos döntő szeptemberben kerül megrendezésre.

Mihály Gyöngyi
24, Budapest

Név: Mihály Gyöngyi

Lakhely: Budapest

Életkor: 24

Magasság: 164

Csillagjegy: Ikrek

Kedvenc étel: rántott karfiol

Kedvenc ital: narancslé

Kedvenc zene: mindent szeretek

Kedvenc parfüm: mindig más

Mihály Gyöngyi vagyok, huszonnégy éves, és világéletemben vendéglátóztam, bár kereskedői végzettségem van, de abban csak egy évet dolgoztam. Kimentem külföldre szerencsét próbálni, elsősorban Ausztriába, ott több helyen is, nagyon jól is éreztem magam, de aztán amikor rám talált a szerelem, visszajöttem Magyarországra. 

A ruhatáram 30-40 százalékban sportosan elegáns, nagyon kevés, talán 3-4 szoknyám van, a többi nadrág, farmer, cicanadrág. Szeretek csinos lenni, hogy megnézzenek az emberek. Eddig egy fotózáson voltam. Az, bár 7-8 órás volt, nagyon élveztem, de úgy éreztem, ezt mindennap már nem vállalnám, nem mennék ebben az irányban. Nem vagyok nagyon szégyenlős. 

Tündérszépek – 2022