Tündérszépek – 2022

Végéhez ért a 2022-es Tündérszépek országos szépségversenyünk. 2022 Tündérszépe Pesti Viktória (Zala megye) lett. Első udvarhölgynek Fehér Fannit, második udvarhölgynek Magda Liliánát (mindkettő Budapest és Pest megye) választották. Az idei megmérettetés Közönségdíjas címét Pozsgai Florentina (Nógrád megye) vitte haza.

Bíró Emese Lilla
27, Budapest

Név: Bíró Emese Lilla

Lakhely: Budapest

Életkor: 27

Magasság: 165

Csillagjegy: Halak

Kedvenc étel: gulyásleves

Kedvenc ital: pezsgő

Kedvenc zene: latin zene

Kedvenc parfüm: Carolina Herrera Very Good Girl

Bíró Emese vagyok, hivatásos belerina, jelenleg az Operettszínház balerinája. Nagyon szeretek hobbiként modellkedni. A Miss Plázs és a Miss Nation után ez a harmadik szépségverseny, amire jelentkeztem. Megtetszett ez a világ és ezen is szeretnék érvényesülni. 

Négyéves koromban kezdtem balettozni. Akkor láttam egy plakátot és azt mondtam, hogy én is ez szeretnék lenni. 11 évesen kerültem a balettiskolába, és onnan kezdve indult el komolyan a pályafutásom. Ember és táncos függő, hogy ezt meddig lehet csinálni. Ez általában 40-45 éves korban jön el. Én nem szeretném akkor ott hagyni a színpadot, szeretek koreografálni, színészkedni, de szeretem a fitneszt is, és most rátaláltam a pilates box dancingre, és az is formában tart.

Tündérszépek – 2022