Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Horváthné Oláh Ágnes
21, Karancsság

Ágnes immár harmadik alkalommal, a szülei biztatására jelentkezett a Tündérszépekre. Gyermekkori álmai közé tartozott, hogy modellkedhessen, illetve szépségversenyeken vehessen részt. Szabadidejében szeret főzni, sütni, rengeteg hobbija van, sokszínű személyiségnek, magabiztosnak, céltudatosnak tartja magát. Mindig tisztában van azzal, miket szeretne elérni az életben, és rengeteget küzd is azért, hogy megvalósítsa az elképzeléseit, álmait.

Kifejtette továbbá: fontos, hogy a lányok ne izguljanak a fotózáson, hiszen akkor elveszítik az önbizalmukat.

– Egy szakember mondta nekem tavaly, hogy addig, amíg nem hiszem el, hogy képes vagyok megnyerni egy versenyt, addig ez nem is fog megtörténni. Ilyenkor ugyanis kiül az arcomra a félelem, a szakmai zsűri is látja, mennyire izgulok, és mindez a megmérettetés rovására megy. Éppen ezért eldöntöttem, hogy a mostani fotózáson nem stresszelek, próbálok laza lenni, és úgy gondolom, ez sikerült is – emelte ki a Tündérszép.

Mint megtudtuk, soha nem viszi túlzásba a sminkelést, azt vallja, hogy a kevesebb néha több.

A 166 centis Ágnes csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele a Cézár saláta, kedvenc itala a gyümölcslé. Szívesen hallgatja Me Gusta zenéit, kedvenc parfümje pedig a Summer White.

Vissza az összes lányhoz