Tündérszépek – 2022

2024-ben, immár ötödik alkalommal indul útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Kálmán Dorka Kornélia
20, Budakalász

Név: Kálmán Dorka Kornélia

Lakhely: Budakalász

Életkor: 20

Magasság: 178 cm

Csillagjegy: Szűz

Kedvenc étel: sushi

Kedvenc ital: kávé. kóla

Kedvenc zene: Cascada – Everytime we touch, latin zenék, retro slágerek

Kedvenc parfüm: Valentino – Voce Viva

Kálmán Dorka Kornéliának hívnak, 20 éves vagyok és másodéves hallgató a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, szülésznő szakon. Mindig érdekelt az egészségügy, és önkéntesként nyári munkában különböző fesztiválokon az ambulancián dolgoztam. Elsősorban itthon szeretnék majd dolgozni szülésznőként. Ez az egyik legszebb pillanata a nőnek, és jó olyankor ott lenni. Voltam cserediákként Oroszországban, Németországban és elutaztam már Angliába is. Legjobban az angolok voltak meglepődve, hogy milyen jól beszélem a nyelvüket. 

Szeretem, ha tetszem másoknak is. A versenyt az insta dobta fel, és örültem, amikor elhívtak a fotózásra. Csak a párom tudja, hogy jelentkeztem, és nagyon örült. 

Tündérszépek – 2022