Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek – 2022 | Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tündérszépek – 2022

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny. A legszebbeket a zsűri juttatta a döntőbe. Az olvasók szavazatai alapján pedig minden régióból egy lány jutott a következő körbe, melynek a győztese Algács Lia lett, ő csatlakozhat a döntősök mezőnyéhez. A tét nem kicsi, hiszen a Tündérszépek győztese, vagyis a szépségkirálynő 1 éves OMODA 5 személyautó használatot nyer, valamint kozmetikai szépségcsomagot és mobiltelefont is kap ajándékba. Az országos döntő szeptemberben kerül megrendezésre.

Farkas Bernadett
25, Budapest

Név: Farkas Bernadett

Lakhely: Budapest 

Életkor: 25

Magasság: 170 cm

Csillagjegy: Mérleg

Kedvenc étel: tejszínes csirke és penne tészta

Kedvenc ital: Cappy

Kedvenc zene: Tones and I – Fly away

Kedvenc parfüm: Bruno Banani

Farkas Bernadett vagyok, 25 éves és adminisztrátorként egy irodában dolgozom. Eredetileg boltvezetőnek készültem, kereskedelmi, marketing szakos végzettségem van, és az érettségi után egy boltban dolgoztam. 

14 éves koromtól három évig úsztam, majd futni kezdtem egészen addig, amíg bele nem szerettem a táncba. Hip hop táncos voltam, de gyakorlás közben egy rossz mozdulattól eltörött a lábam és ezzel a sportnak és a táncnak is vége lett, sőt boltban sem tudtam dolgozni, így kerültem egy irodába.

Ha belenézek a tükörbe, nagyon tetszik az alakom, Ezt örököltem, és nem is kell küzdenem a megtartásáért. Szeretem, hogy a világosbarna hajamhoz kreol színű a bőröm és kék a  szemem. Nagyon kevés sminket használok, a természetességet szeretem. Nem az az elsődleges célom, hogy én legyek a királynő, mindössze csak annyi, hogy továbbjussak az érdemeim szerint. 

Tündérszépek – 2022