Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Elek Liliána
21, Ózd

Elek Liliána 21 éves ózdi lány. Az egri Eszterházy Károly Egyetemen tanul második éve. A sport mindig is fontos szerepet töltött be az életében. Tíz évig versenyszerűen úszott, jelenleg versenyszerűen táncol és a tervei között szerepel, hogy jelentkezzen az egyetemi cheerleader csapatába. Szabadidejében szeret síelni és kirándulni a barátaival, valamint a kutyájával. Tavaly nyáron részt vett egy fotózáson, amely felkeltette az érdeklődését a modellkedés iránt, illetve a családtagjai és a barátai is folyamatosan bátorítják, hogy próbálja ki magát ezen a területen is.

Liliánának halak a csillagjegye és 179 centiméter magas. Leginkább Dua Lipa zenéit kedveli, kedvenc parfümje a Lancôme-tól a La Vie Est Belle. Kedvenc étele a rakott karfiol, itala pedig a gyümölcslé.

Vissza az összes lányhoz