Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tóth Bettina
28, Miskolc

Tóth Bettina 28 éves miskolci lány. Jelenleg is Miskolcon dolgozik és a műkörmös végzettséget is megszerezte. Nagyon szeret kirándulni, sportolni és a szabadban lenni. Ez abból is adódik, hogy életvidám, pörgős, eleven lány, aki nem szeret egy helyben ücsörögni. A Tündérszépek versenyre kihívásként tekint, arra gondolt, miért is ne tehetne egy próbát, ezért jelentkezett.

Bettina 160 centiméter magas és a Halak jegyében született. Kedvenc étele a pizza, itala pedig a limonádé, az édesebb illatokat kedveli és odavan a popzenéért.

Vissza az összes lányhoz