Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kalocsa Gyöngyi
18, Lengyeltóti

Gyöngyi egy 164 centiméter magas. Csillagjegye a mérleg, ami csak tovább erősíti kiegyensúlyozott, barátságos jellemét. Kedvenc itala a Xixo tea. Imádja Rihanna zeneszámait. Az illatok világában sem marad el a stílus és az egyéniség megnyilvánulása: kedvenc parfümje a Playboy. Kalocsa Gyöngyi jelenleg a SSZC Bacsák György középiskolában tanul, és éppen a végzős évét tölti itt. Szenvedélyesen szeret zenét hallgatni, ami inspirálja és feltölti energiával. Emellett kreatív hajlamai is megmutatkoznak: szívesen épít műszempillát és műkörmöt, ahol az alkotás öröme szabadon szárnyalhat.

Azért jelentkezett Kalocsa Gyöngyi a tündérszépek szépségversenyére, mert már gyerekkorában is részt vett egy szépségversenyen, és most úgy érzi, hogy idén is meg szeretné mutatni azokat az értékeket és szépséget, amik benne rejlenek.

Tündérszépek – döntősök

Vissza az összes lányhoz