Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kelemen Viktória Dominika
20, Budapest

Név: Kelemen Viktória Dominika

Lakhely: Budapest

Életkor: 20

Magasság: 171 cm

Csillagjegy: Rák

Kedvenc étel: zabkása

Kedvenc ital: zero sprite

Kedvenc zene: Madonna – Hung up

Kedvenc parfüm: Giorgio Armani 

20 éves vagyok és Budapesten élek. Tavaly közgazdasági iskolában érettségiztem, ezután fodrász iskolába jelentkeztem és jelenleg már fodrászként dolgozom. Gyerekként, amikor megnéztem a neten egy hajbefonást, azt azonnal meg tudtam csinálni. Már vannak visszajáró vendégeim. Elvégeztem egy műszempillaépítő tanfolyamot is, így már két szakmám van.

Alapvetően szeretek csinosan öltözködni: a farmerhez és a sportcipőhöz elegáns felsőt veszek fel, de ha fontosabb eseményre megyek, akkor egy szép ruhát választok. Nem szeretek olyan dolgot megvenni, amit aztán soha nem hordanék.

A külsőmmel kezdek megbarátkozni. Nagyon sokan úgy szeretnének kinézni, amit a médiában látnak, de rájöttem, hogy ez tévút. Szép a szemem, a hajam, az arcom és szép bőröm van. Szinte semmilyen sminket nem használok, mert fölöslegesnek tartom. Ha sminkelném magam, az nem én lennék.

Vissza az összes lányhoz