Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Papp Luca Dorina
19, Pilisborosjenő

Név: Papp Luca Dorina

Lakhely: Pilisborosjenő

Életkor: 19

Magasság: 175 cm

Csillagjegy: Vízöntő

Kedvenc étel: pestós tészta

Kedvenc ital: epres fuzetea

Kedvenc zene: Márió – Semmi gond

Kedvenc parfüm: Yves Saint Laurent Libre 

Papp Luca Dorina vagyok, 19 éves és idén érettségizem. Jelentkeztem a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem természetvédelmi szakára. A döntésemben nagy szerepe lehetett, hogy Pilisborosjenőn lakom, ahol szembe velünk egy levendulamező van. Ha elvégeztem az egyetemet, szeretnék kutyákkal foglalkozni, akár kutyakozmetikusként, akár úgy, hogy nyitnék egy kutyapanziót. Van egy uszkárom, és az uszkártenyésztés is szóba jöhet. 

A jelentkezési lehetőséget a Facebookon láttam, ami nagyon sokszor felugrott, és ezt egy megerősítő jelnek gondoltam, mivel sok barátom ajánlotta már a modellkedést, mivel magas vagyok és vékony.

Vissza az összes lányhoz