Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Szeles Anna Róza
26, Szentendre

Név: Szeles Anna Róza

Lakhely: Szentendre

Életkor: 26

Magasság: 176

Csillagjegy: Bika

Kedvenc étel: pizza

Kedvenc ital: csapvíz

Kedvenc zene: Elvis Presley: Jailhouse rock

Kedvenc parfüm: Dior Jadore

Szeles Anna Róza vagyok, 26 éves, és a Nemzeti Lovas Színháznál vagyok háttér lovas, ahova tavaly télen kerültem. Egyelőre csak néma szerepeim vannak, de nagyon szeretnék egyszer színésznő lenni. Az első szereplésem előtt nagyon izgultam. Dolgozom azon, hogy nagyobb szerepet kapjak, ezért most énekórákra járok Bolba Évához.  

Lovagolni is tizenkét évesen kezdtem. Láttam egy lovas rajzfilmsorozatot, és az nagyon tetszett. Szembe velünk volt egy lovarda, és megkértem édesapámat, hogy vigyen be. Azonnal tudtam, hogy díjugrató szeretnék lenni. Jó pár évig versenyeztem is. 19 évesen megcsináltam a versenyői vizsgát, hogy hivatalos versenyeken is részt vehessek. Az iskola miatt aztán ez abbamaradt, de elhatároztam, hogy a többi ágát is kipróbálom a sportnak, amibe benne volt a díjlovaglás és a military is. Végül megtaláltam a nagy szenvedélyem: a szabad idomítást. Szeretnék egyszer belovagló lenni, aki a még nyereghez nem szokott lovakat „betöri”. 

Vissza az összes lányhoz