Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tóth Seron Evelin
27, Budapest

Név: Tóth Seron Evelin

Lakhely: Budapest

Életkor: 27

Magasság: 168 cm

Csillagjegy: Bika

Kedvenc étel: steak

Kedvenc ital: limonádé

Kedvenc zene: R&B, Hip Hop

Kedvenc parfüm: Erba Pura

Tóth Seron Evelin vagyok, 27 éves. Három évig volt egy saját üzletem, ahol push-up-os nadrágokat forgalmaztunk. Ezt a Covid miatt bezártuk, és most online működünk. Mellette elkezdtem ingatlanozni. Korábban Miskolcon egy kereskedelmi iskolába jártam, de OKJ-s tanfolyammal meg van a bolti eladói, az üzletvezetői képesítésem, sőt még mixeri is és mezőgazdasági technikusi is.     

A versenykiírást a TikTok-on láttam, és miután háromszor is kijött, úgy gondoltam, hogy ez lehet akár egy jel is, hogy jelentkezzek. 

Gyerekkoromban indultam egy szépségversenyen, ott második lettem az unokatesóm mögött. Akkor egy tánciskolába jártam, amivel gyakran jártunk fellépésekre, divatbemutatókra, és ott jött a hír a jelentkezési lehetőségről. A tánc 5-6 éves koromtól elég sokáig benne volt a hétköznapjaimban, mivel zene- és tánctagozatos iskolába jártam, ahol volt hip-hop, R&B, valamint jazz és klasszikus balettoktatás is. 

Vissza az összes lányhoz