Tündérszépek – 2021

Immár ötödik alkalommal indult útjára a Tündérszépek országos szépségverseny, amelyre még jelentkezhetnek a lányok. A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. Idén 18-35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre. A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket.

Vékony Krisztina
20, Ecsegfalva

– Rendészeti szakon végeztem a gyulai Göndöcs Benedek Szakközépiskolában. Hat évig kézilabdáztam. Jelenleg Dunavarsányban dolgozok az IBIDEN-ben – árulta el Vékony Krisztina, aki Ecsegfalváról érkezett a fotózásra. – Azért jelentkeztem a versenyre, mert mindig is érdekelt a modellkedés és remélem, hogy ez az álmom egyszer valóra fog válni. 

 

Krisztina 168 cm magas és a Skorpió jegyében született. Kedvenc étele a töltött káposzta, kedvenc itala pedig a limonádé. Leginkább Miyagi számaira szeret bulizni. A legszívesebben a Police parfümöket fújja magára.

Tündérszépek – 2021