Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Dénes Csenge Katica
19, Szár

– Nemrég kezdtem meg tanulmányaimat az ELTE pszichológia szakán. A versenyre karácsony napjának reggelén jelentkeztem, mivel az elmúlt években folyamatosan követtem a vetélkedés menetét, gondoltam idén én is kipróbálom magam, hiszen nincs mit veszítenem. Érdekes tény még rólam, hogy mindenre is allergiás vagyok, ezért a napomat két részre lehet osztani: amikor eszem, és amikor tervezem az evést. 

A 19 éves Dénes Csenge Katica 171 centimér magas, és a Rák csillagjegyében született. Kedvenc étele az édesburgonya, minden mennyiségben, kedvenc itala pedig a zöld tea, de nem akárhogyan, szigorúan melegen, teafüves verzióban. Ha zenéről van szó, a világhírű Queen zenekar slágere, a Keep Yourself Alive az abszolút befutó. Parfümök terén pedig a Guess 1981 illata a kedvenc. 

Vissza az összes lányhoz