Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Makarova Szintia
23, Székesfehérvár

– Van egy középfokú végzettségem és elvégeztem egy sminkes OKJ tanfolyamot is. Sajnos nem a szakmában dolgozom, jelenleg egy motelben vagyok recepciós. A versenyre már régóta szerettem volna jelentkezni, csak valaki mindig lebeszélt, de idén vettem a bátorságot és jelentkeztem. Szeretem, ha fotóznak, ha szerepelhetek, és kíváncsi vagyok mit hozok ki ebből a versenyből, valamint a verseny mit hoz ki belőlem. Nagyon spirituális személynek vallom magam és érdekel a pszichológia is. Mindig mindennek tudni akarom az okát, és választ akarok kapni a miértekre, folyton ezek járnak a fejemben.

A 23 éves 165 cm magas Makarova Szintia a Mérleg jegyében született. Kedvenc ételei az olasz konyhához köthetőek, kedvenc itala pedig a tea és a gyümölcslevek. A legújabb slágereket kedveli, ha zenéről van szó, ha pedig parfümről, akkor a friss illatok az abszolút befutók. 

 

Vissza az összes lányhoz