Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Tenke Dorina
21, Szabadbattyán

– Jelenleg egy cukrászüzemben dolgozom Székesfehérváron. Simontornyán érettségiztem a Vak Bottyán Gimnáziumban. A hobbim a kézilabda, amit három éve nem játszok már versenyszerűen, de a testedzés és a sport az életem szerves része maradt. Nagyon szeretek edzeni, mindent megteszek a jó alakért, és az egészségemért. A versenyre azért jelentkeztem, mert nagyon élvezem az ilyen fajta fotózásokat, mivel sok önbizalmat ad, és nagyon izgalamas, szórakoztató.

A 21 éves Tenke Dorina 185 cm magas, és az Ikrek csillagjegyében született. Kedvenc étele a tenger gyümölcsei, kedvenc itala pedig a víz. Ha zenéről van szó Lady Gaga az abszolút befutó, míg parfümök terén a Calvin Klein One illata varázsolja el. 

Vissza az összes lányhoz