Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Kovács Bianka
26, Székesfehérvár

– 8 általánossal rendelkezem, hobbim pedig az éneklés, de egyelőre csak otthon merem kiereszteni a hangom. Nemrégiben végeztem el egy gél lakk tanfolyamot, és a jövőben ezzel is szeretnék foglalkozni. Van egy 6 éves kisfiam is. A versenyre azért jelentkeztem, mert régóta érdekel a reflektorfény, és színpadi lét is foglalkoztat. 

A 26 éves Kovács Bianka 173 cm magas, és a Rák csillagjegyében született. Kedvenc étele a magyarok klasszikusa, a rántott hús, kedvenc itala pedig a jeges tea. Zenei műfajok közül a hip-hop és az R&B világa áll közel a szívéhez. Kedvenc parfümje pedig a Halloween.

Vissza az összes lányhoz