Warning: Attempt to read property "post_content" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/memoizers/meta-tags-context-memoizer.php on line 140 Tündérszépek Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presentations/indexable-post-type-presentation.php on line 288 Warning: Attempt to read property "post_author" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/presenters/slack/enhanced-data-presenter.php on line 46 Warning: Attempt to read property "post_date_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 54 Warning: Attempt to read property "post_modified_gmt" on null in /var/www/html/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/webpage.php on line 55

Varga Dorina
20, Polgárdi

– Cukrász végzettségem van, és jelenleg egy balatonkenesei cukrászdában dolgozom hétvégente. Májusban nagy feladat vár rám, ugyanis érettségizni fogok. A hobbim a tánc, ha pedig van egy kis szabadidőm mindig táncolok, mert régóta az életem része és ez tesz igazán boldoggá. A versenyre azért jelentkeztem, mert szeretem a kihívásokat, és kíváncsi voltam mit tudok kihozni magamból a kamerák előtt, valamint egy remek lehetőség ez arra, hogy fejelsszem az önbizalmamat is. 

A 20 éves Varga Dorina 163 cm magas, és a Bika csillagjegyében született. Kedvenc étele a paradicsomos gombóc, kedvenc itala pedig a tea. Zenei téren minden stílust szívesen hallgat, ha viszont parfümökről van szó, a virágos illatok élveznek előnyt a fiatal lánynál. 

Vissza az összes lányhoz